K PŘÍRODĚ
S RESPEKTEM




Maso je součástí našeho jídelníčku odpradávna a v naší firmě věříme, že je tomu tak správně. Záleží však, jaké maso a v jaké míře jíme. Chceme lidem ukázat, že maso je hodnotná surovina, se kterou by se tak mělo nakládat.
Česká příroda je bohatá a dává nám toho mnoho, měli bychom ale brát s mírou a rozumem a oplácet zpět. Proto zpracováváme maso z farem, které dobře známe. Záleží nám na přístupu ke zvířatům i místní krajině. Spolupracujeme s farmáři, kteří souzní s naší filosofií respektu k přírodě a koloběhu života.
VYZRÁLI JSME
Pokud si něco beru, měl by toho být dostatek, ale rozhodně ne přebytek. A pokud beru, měl bych i vracet, především pokud se jedná o přírodu.
Ve veškerém našem konání se odráží tato myšlenka:
Roční období v mnohém ovlivňuje, kdy a jaké maso svým zákazníkům nabízíme. Dohlížíme na výkrm dobytka, na vztah farmáře ke zvířatům i na to, jak probíhá porážka. Maso jde k nám do zrárny vždy v takové míře, aby se dostalo k zákazníkům i kuchařům k okamžitému zpracování a zamezili jsme jakémukoliv plýtvání.



s POKOROU A RESPEKTEM
hoDNOTA
MASA ZAČÍNÁ
U ZVÍŘETE
Po letech spolupráce s farmami,
které sdílejí naši filozofii, v nás rostla touha se k nim přidat

s vlastní farmou.
MísTO, KDE
BUDEME U VŠEHO
OD SAMOTNÉHO
ZAČÁTKU
PROTŌ
Od výběru plemen až po každodenní péči vše děláme s respektem. Díky tomu nejsme jen lepší řezníci, ale i blíž přírodě. A věříme, že to z masa poznáte – v chuti i pocitu, se kterým ho doma připravíte.
Náš splNěNý SEN


Výsledky
z naší farmy můžete ochutnat u řady fermentovaných
produktů
Naše nová řada fermentovaných produktů
vzniká z masa, které pochází výhradně z naší
vlastní farmy. Díky tomu máme kontrolu
nad každým krokem – od výběru plemen
až po každodenní péči o zvířata. Maso zvířat chovaných s respektem, kvalitní krmení
a přirozené prostředí jsou základem chuti,
kterou podtrhuje tradiční fermentace
veškerý sortiment najdete
na našem e-shopu
NEJEN MASO Z NAŠÍ FARMY SI ZASLOUŽÍ ZPRACOVAT TAK,
ABY SI ZACHOVALO SVOU KVALITU I NADÁLE
Nejvíce se zaměřujeme
na zpracování hovězího
a vepřového masa. Rozbourání
masa a následné zrání probíhá
na míru pro gastronomické provozy,
kterým maso dodáváme. Zraní
může být suché i mokré a doba
zrání se také různí.
Kuchaře restaurací, kam maso
dodáváme, bereme k nám do
provozu. Je důležité, aby kuchař
věděl, s jakou surovinou nakládá,
aby pochopil, jak zvíře roste, jak
je krmeno i poraženo. Chceme,
aby rozuměl vlastnostem určitých
svalů, zákonitostem zrání masa
a od toho se odvíjí vhodné
kulinářské zpracování.




KDE NÁs NAJDETE:
Maso Klouda s.r.o.
sídlo: Křtěnovská 29
679 74 Olešnice
IČO:05569249
DIČ:CZ05569249
NEBOJTE SE NÁS KONTAKTOVAT:
MARTIN KLOUDA
+420 606 740 151
ZUZANA KLOUDOVÁ
zuzana.kloudova@maso-klouda.cz
+420 602 100 443
© Copyright 2025 Maso Klouda s.r.o Všechna práva vyhrazena.
Zásady o ochraně osobních údajů.
vyzrálé maso,
pro vyzrálé gurmány



