top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

K PŘÍRODĚ

S RESPEKTEM

KL_logo_gray.png
KL_logo_gray.png
KL_logo_gray.png
fotka 1.jpg

Maso je součástí našeho jídelníčku odpradávna a v naší firmě věříme, že je tomu tak správně. Záleží však, jaké maso a v jaké míře jíme. Chceme lidem ukázat, že maso je hodnotná surovina, se kterou by se tak mělo nakládat.

 

Česká příroda je bohatá a dává nám toho mnoho, měli bychom ale brát s mírou a rozumem a oplácet zpět. Proto zpracováváme maso z farem, které dobře známe. Záleží nám na přístupu ke zvířatům i místní krajině. Spolupracujeme s farmáři, kteří souzní s naší filosofií respektu k přírodě a koloběhu života. 

VYZRÁLI JSME

Pokud si něco beru, měl by toho být dostatek, ale rozhodně ne přebytek. A pokud beru, měl bych i vracet, především pokud se jedná o přírodu.

Ve veškerém našem konání se odráží tato myšlenka:

Roční období v mnohém ovlivňuje, kdy a jaké maso svým zákazníkům nabízíme. Dohlížíme na výkrm dobytka, na vztah farmáře ke zvířatům i na to, jak probíhá porážka. Maso jde k nám do zrárny vždy v takové míře, aby se dostalo k zákazníkům i kuchařům k okamžitému zpracování a zamezili jsme jakémukoliv plýtvání.

fotka 2.png
fotka 3.png
fotka 4.png

s POKOROU A RESPEKTEM

 hoDNOTA 

 MASA ZAČÍNÁ 

 U ZVÍŘETE 

Po letech spolupráce s farmami,
které sdílejí naši filozofii, v nás rostla touha se k nim přidat             

2G5A4964.png

  s vlastní farmou.  

MísTO, KDE

BUDEME U VŠEHO

OD SAMOTNÉHO 

ZAČÁTKU

PROTŌ

Od výběru plemen až po každodenní péči vše děláme s respektem. Díky tomu nejsme jen lepší řezníci, ale i blíž přírodě. A věříme, že to z masa poznáte – v chuti i pocitu, se kterým ho doma připravíte.

Náš splNěNý SEN 

BG.png

Výsledky

z naší farmy můžete ochutnat u řady fermentovaných

produktů

Naše nová řada fermentovaných produktů

vzniká z masa, které pochází výhradně z naší

vlastní farmy. Díky tomu máme kontrolu

nad každým krokem – od výběru plemen

až po každodenní péči o zvířata. Maso zvířat chovaných s respektem, kvalitní krmení

a přirozené prostředí jsou základem chuti,

kterou podtrhuje tradiční fermentace

veškerý sortiment najdete

na našem e-shopu

NEJEN MASO Z NAŠÍ FARMY SI ZASLOUŽÍ ZPRACOVAT TAK,

ABY SI ZACHOVALO SVOU KVALITU I NADÁLE

Nejvíce se zaměřujeme

na zpracování hovězího

a vepřového masa. Rozbourání

masa a následné zrání probíhá

na míru pro gastronomické provozy,

kterým maso dodáváme. Zraní

může být suché i mokré a doba

zrání se také různí.

Kuchaře restaurací, kam maso

dodáváme, bereme k nám do

provozu. Je důležité, aby kuchař

věděl, s jakou surovinou nakládá,

aby pochopil, jak zvíře roste, jak

je krmeno i poraženo. Chceme,

aby rozuměl vlastnostem určitých

svalů, zákonitostem zrání masa

a od toho se odvíjí vhodné

kulinářské zpracování.

NAJDETE NÁS I NA INSTAGRAMU

KONTAKT
mapa.png

KDE NÁs NAJDETE:

Maso Klouda s.r.o.

sídlo: Křtěnovská 29

679 74 Olešnice

 

IČO:05569249

DIČ:CZ05569249

NEBOJTE SE NÁS KONTAKTOVAT:

MARTIN KLOUDA

ZUZANA KLOUDOVÁ

SLEDUJTE NAŠI PRÁCI

© Copyright 2025 Maso Klouda s.r.o Všechna práva vyhrazena. 
Zásady o ochraně osobních údajů.

vyzrálé maso,
pro vyzrálé gurmány

Logo.png
bottom of page