K PŘÍRODĚ
S RESPEKTEM
Masology
Kromě přátelství je pro mě Maso Klouda ztělesněním řeznické firmy budoucnosti. Martin, Zuzka a lidé kolem Maso Klouda se nebojí změn a inovací, dělají svou práci srdcem, s nadšením a pracovitostí a hlavně jsou zaměřeni na lokální české chovatele. Výsledkem tohoto mixu je (nejen) špičkové hovězí vyzrálé maso a spousta chutných výrobků, ale také kvalitní služby a servis.
Aleš Peterka, majitel
“
The Eatery Bistro
Martinovo maso nejenom používáme u nás, ale momentálně je možné si u nás i zakoupit vybrané steakové kousky. S Martinem pracujeme rádi, protože maso je vždy v super kvalitě a hlavně je to člověk co tím žije, což je stejný přístup jako máme my k restauraci.
The Eatery Bistro | Pavel Býček, spolumajitel a šéfkuchař
“
Coolňa Bistro
Martin a Zuzanka Kloudovi nás oslovili začiatkom roka 2017 a „grilujeme“ to s nimi teda už 5. rok. Sme po celú dobu nadmieru spokojní. Páči sa nám ich rodinný a ústretový prístup. S čerstvým a vyzretým mäsom sa nám dobre pracuje, oceňujeme i sezónnu ponuku, balené údeniny a deli. Sme radi i za ich aktivitu na soc. sietiach čim je mäso, jeho pôvod a druh spracovania pre zákazníkov priznanejší a ľahko dohľadateľný.
“
Jaroslav Brečka, majitel
Little Saigon
Chtěli jsme jídla dělat z kvalitních surovin. Naše menu je pak třeba dražší než jsou lidé zvyklý z asijských bister, ale na chuti je to opravdu znát. Bun Bo Nam Bo z hovězího od Maso Klouda je prostě dokonalost.
“
Little Saigon | David Mochaň, majitel
NAJDETE NÁS I NA INSTAGRAMU
KDE NÁs NAJDETE:
Maso Klouda s.r.o.
sídlo: Křtěnovská 29
679 74 Olešnice
IČO:05569249
DIČ:CZ05569249
NEBOJTE SE NÁS KONTAKTOVAT:
martin.klouda@maso-klouda.cz +420 606 740 151
MARTIN KLOUDA
ZUZANA KLOUDOVÁ
SLEDUJTE NAŠI PRÁCI
vyzrálé maso,
pro vyzrálé gurmány
zuzana.kloudova@maso-klouda.cz +420 602 100 443