top of page

Nové Jerky a soutěž o keramický gril a další skvělé ceny!



Představujeme nový produkt, který zaručeně okoření váš život - Jerky! Ať už jste milovníkem masa, výletů do přírody nebo jen hledáte dokonalý snack, naše nové Jerky vás zcela nadchne. Zároveň vyhlašujeme soutěž, ve které můžete vyhrát skvělé ceny, které zpříjemní návraty domů z vašich dobrodružných cest. Však přece “všude dobře… doma grilujem!”


Jerky je sušený plátek kvalitního hovězího masa, což mu dodává výraznou chuť a delikátní texturu. Tento zdravý snack je vyroben z prvotřídního masa s minimálním obsahem tuku a přírodními kořenícími směsmi a s vysokým obsahem proteinu. Jerky je výbornou volbou pro milovníky výletů, sportovce, nebo jednoduše pro ty, kteří chtějí přidat do svého jídelníčku zdravou alternativu ke snackům plným chemických přísad.


Soutěžte o keramický gril a další skvělé ceny!

Při koupi našeho Jerky můžete vyhrát skvělé ceny, které vám poskytnou nezapomenutelný zážitek v kulinářském světě. Hlavní cena soutěže je žhavý keramický gril Big Green Egg Mini, který vám umožní připravit si lahodné grilované maso přesně podle svých představ.

Ale i ti, kteří se neumístí na prvním místě, mají důvod k zahradním oslavám. Druhá cena je Klouda Box v hodnotě 2500 Kč, který vám umožní objevit široký sortiment našich produktů a dopřát si tu správnou porci chutí a kvality. A pro třetího výherce je připraven poukaz na náš e-shop v hodnotě 1500 Kč, který vám otevře dveře do světa kvalitního masa.


Jak se zapojit do soutěže:

  • Sledujte oficiální profil Maso Klouda na sociálních sítích, abyste nezmeškali žádné důležité informace a aktualizace o soutěži.

  • Zakupte si naše nové Jerky a vytvořte s ním kreativní dobrodružnou fotografii ze svých cest. Jerky seženete ZDE

  • Sdílejte vaši fotografii na vašem profilu na Instagramu s použitím hashtagu #KloudaJerky a označte oficiální účet @maso_klouda

  • Pokud chcete první cenu pořádně využít, ujistěte se, že máte ve svém příspěvku označeného někoho, kdo by s vámi tuto nezapomenutelnou grilovací zkušenost sdílel.

  • Buďte kreativní a originální! Soutěž je o vašem zápalu pro vytváření nezapomenutelných zážitků. Naše Jerky plné proteinu je ideální společník na dobrodružné cesty.

Podmínky soutěže:

  • Soutěž je otevřena všem osobám starším 18 let s trvalým bydlištěm v České republice.

  • Soutěž trvá od 1.8.2023 11:30 do 31.8.2023

  • Výherci budou vybráni na základě počtu lajků, takže sdílejte, označujte a posílejte - a hlavně nezapomeňte být kreativní!

  • Výherci budou oznámeni na našem instagramovém profilu a budou kontaktováni prostřednictvím soukromé zprávy na sociálních sítích a požádáni o poskytnutí kontaktních údajů pro předání cen.


Přijměte výzvu a zapojte se do soutěže, která vám může přinést nejen nová dobrodružství s naším Jerky, ale také možnost vyhrát fantastické ceny. Přidejte s námi chuť do svého života a těšte se na skvělý gril, nákupy v e-shopu a mnoho dalšího.


mapa.png

KDE NÁ NAJDETE:

Maso Klouda s.r.o.

sídlo: Křtěnovská 29

679 74 Olešnice

 

IČO:05569249

DIČ:CZ05569249

NEBOJTE SE NÁS KONTAKTOVAT:

MARTIN KLOUDA

ZUZANA KLOUDOVÁ

SLEDUJTE NAŠI PRÁCI

vyzrálé maso,
pro vyzrálé gurmány

Logo.png
bottom of page